ALGEMENE VOORWAARDEN

LEVENSDUUR

Voor wrapfolie´s staat een gemiddelde levensduur van c.a. 5 tot 7 jaar, uitgaande van normale omstandigheden en Nederlands klimaat. Voor printwraps geldt hetzelfde. Hier plaatsen wij altijd een beschermend laminaat tegen verkleuring en mechanische belasting. Voor specials / Metallics geldt een gemiddelde levensduur van 1 tot 2,5 jaar. Fluor- en chroomfolie’s blijven minder dan een jaar mooi.

AANLEVEREN

Het voertuig dient schoon en vrij van vet, teer, insecten, wax ,glascoating te worden aangeleverd. Extra schoonmaakkosten worden als meerprijs gefactureerd. Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt, uitsluitend onze eigen materialen. Voertuigen ouder dan 3 jaar worden uitsluitend op eigen risico geplakt.

VERZORGING

Wij adviseren ten alle tijden het voertuig met de hand te wassen. Mocht je met een hogedrukstuit willen wassen houdt dan 1 armlengte afstand. Tevens is bij ons het onderhoudspakket van Avery verkrijgbaar. Bestaande uit een cleaner, powercleaner en Sealant voor extra bescherming van je wrap.

GARANTIE

Wrapfanatics is gespecialiseerd in wrapping. We gebruiken daarom uitsluitend hoogwaardige wrapfolies en staan 100% achter de produkten én plaatsing van onze wraps. We geven daarom op folie en montage 1 jaar garantie. Aangeleverde folie’s worden niet door ons gemonteerd.

Wij geven geen garantie op eventuele defecten of afstellingen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijderen van de folie. Demontage van deurklinken, spiegels en andere delen welke los moeten worden gemaakt geschiedt op eigen risico.

Voertuigen met lakschade of schadeherstel kunnen geplakt worden, echter zonder garantie. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijdering van de aangebrachte folie.
Kunststof delen, en delen zonder lak kunnen niet worden geplakt / gewrapt. Geen lak= geen plak.
i.v.m. het op temperatuur komen van carrosserie dienen voertuigen, in wintertijd of bij regen, 1 dag voor aanvang van de werkzaamheden te worden aangeleverd / binnengezet.

BETALING

Betalingen geschiede 50% voor aanvang van de werkzaamheden. De overige 50% dient binnen 7 dagen na oplevering te zijn voldaan. Uitzonderingen uitsluitend per schriftelijk overleg.

COPYRIGHT

Op de door ons gemaakte designs en artworks rust auteursrecht. Foto’s van het productieproces als wel het eindresultaat blijven ons eigendom en blijft beschikbaar voor eigen promotie op social media, website en drukwerk. Het is niet toegestaan bovenstaand benoemde beelden te hergebruiken, al dan niet aangepast.