HOE WIJ WERKEN

Heey wat leuk! Je hebt ons gevonden en wil graag iets door ons laten uitvoeren. We kunnen je helpen op het gebied van reclame, belettering, muurprints en [car] wraps. We leveren daarin het totaal pakket. Van creatief idee tot strak ontwerp, van productie in eigen huis tot puntgave uitvoering.

We werken graag duidelijk en efficiënt, daarom zetten we onze werkwijze voor je op een rijtje.

we werken in een aantal stappen:

STAP 1 SEND PICS

Stuur ons foto’s van de auto of het voertuig dat je gedaan wil hebben. Niet een soort gelijke auto of oude foto. Maar zoals hij is zodra wij eraan gaan werken. Dan kunnen wij gelijk zien waar we mee te maken hebben en kunnen we het beste adviseren over de mogelijkheden.

Heb je eerder iets vets gezien qua design. Of ben je helemaal verliefd op die ene kleur? Stuur ons ook daar de voorbeelden/ foto’s van dan weten we waar je naartoe wil.

STAP 2 RICHTPRIJS / OFFERTE

Op basis van het bovenstaande krijg je van ons de vrijblijvende richtprijs / offerte. Afhankelijk van de aanvraag kunnen we, indien nodig, hier een eerste mock-up / schets bij geven ter verduidelijking. Deze is vaak van 1 zijkant ingetekend en bedoelen we ter indicatie of als “praatplaatje”.

Wil je een verder uitgewerkte ontwerpschets van alle kanten, of aanpassingen aan je eerste schets dan rekenen we hier eenmalig € 75,- euro voor, deze brengen we uiteindelijk in mindering op de totaal prijs van het ontwerp of de wrap. Mocht de wrap niet doorgaan, dan betaal je alleen die € 75,- excl. BTW

STAP 3 OPDRACHT

Ben je okay met de prijs, en heb je er vertrouwen in dat we ook voor jou iets te geks kunnen maken. Dan geef je ons opdracht en gaan we echt aan het werk voor je ! Aanpassingen op de mock-up / schets pakken we uiteraard ook door na het geven van de opdracht.

Bij het verstrekken van de opdracht hanteren we een 50% aanbetaling voor tijd die we besteden aan het design en inkoop materiaal.

STAP 4 DESIGN

We gaan aan de slag om een top ontwerp voor je te maken, in de offerte spreken we een aantal correctie -rondes af. De prijs is daarop gebaseerd. Mochten er meer aanpassingen nodig zijn? Geen probleem!, meerwerk gaat op nacalculatie a € 75,- excl. BTW per uur. Maar altijd in overleg!

Controleer het ontwerp goed op opmaak en spelling. Geef je feedback in 1 overzicht zodat we alles in 1 aanpassingsronde kunnen meepakken. Dit werkt voor ons prettig en het bespaard je de kosten voor meerwerk. Als alles akkoord is kunnen we gaan plannen. 

STAP 5 PLANNING

Yes! Het ontwerp is helemaal naar wens en we kunnen de uitvoering gaan inplannen. Voor een gemiddelde wrap hebben we je auto 2 tot 3 werkdagen nodig. Je brengt je auto 1 dag van tevoren, vrij van vuil, stof, glascoating of wax. Deze kan binnen goed drogen / acclimatiseren voor de dag erna.

STAP 6 OPLEVERING

Het is zover, eindelijk ga je de wrap of het ontwerp echt op je auto zien! Nice! Samen lopen we om je je auto heen of alles naar wens is. Mochten er nog vragen zijn dan leggen we graag alles uit. Veel informatie kan je ook terug vinden op ons FAQ-overzicht op onze website of in je mail.

De rest-betaling mag je gelijk doen in de shop [ geen PIN] , maar bij voorkeur per bank, binnen 7 dagen zoals afgesproken in offerte / factuur.

STAP 7 CHECK UP

Mocht er onverhoopt toch nog iets zijn met je wrap, Ook dat lossen we graag voor je op. Meld onvolkomenheden uiterlijk 7 dagen na oplevering dat geeft ons de grootste kans het netjes voor je op te lossen en voorkomt onnodige kosten. Zie voor meer informatie over garanties ook ons FAQ-overzicht.

Bedankt voor je vertrouwen in WRAPFANATICS, We wensen je veel veilige kilometers en plezier met je wrap!

Team Wrapfanatics.