24-7seven

De nieuwe ID Buzz, ontworpen en gewrapt door ons team bij WrapFanatics , straalt een onmiskenbare stijl uit met zijn opvallende paarse twotone wrap. De keuze voor deze gedurfde kleurstelling weerspiegelt niet alleen de innovatieve geest van de ID Buzz, maar benadrukt ook zijn electrische karakter. De combinatie van paarse tinten creëert een visueel dynamisch effect dat de aandacht van voorbijgangers direct trekt en het voertuig een unieke uitstraling geeft in het straatbeeld.

Ons ontwerpteam heeft bijzondere aandacht besteed aan het naadloos integreren van het opvallende ontwerp met de kenmerken van de ID Buzz. De paarse twotone wrap benadrukt de retro contouren van de auto en accentueert zijn futuristische elementen. Deze esthetische synergie resulteert niet alleen in een visueel verbluffend voertuig, maar versterkt ook de merkidentiteit van de ID Buzz als een voorloper in elektrisch vervoer met een onmiskenbaar kenmerkende uitstraling.

TRI – color

En ook deze ID buzz is doordrenkt met  een opvallende twotone wrap van ons team, het is een levendige uiting van de Tricolor-huisstijlkleuren. De zorgvuldig gekozen combinatie van kleuren, nauw afgestemd op het Tricolor-palet, weerspiegelt niet alleen esthetisch vakmanschap maar versterkt door verfspetters ook de samenhang met het merk.

Ons ontwerpteam heeft zich gericht op het harmonieus samensmelten van de merkidentiteit van Tricolor met de unieke kenmerken van de ID Buzz. De twotone wrap benadrukt niet alleen de retro vormen van het voertuig, maar dient ook als een krachtig communicatiemiddel voor het merk. Dit doordachte wrapdesign resulteert in een opvallende en herkenbare ID Buzz, die de auto transformeert tot een rijdend kunstwerk dat de merkbeleving versterkt.