BMW M4 GT4 FB hout supercarchallenge

in 2023 rijdt het team van FB hout meer met de supercarchallenge met maar liefst 3 BMW M4 GT4’s! En guess what? wij mochten daar de livery voor ontwerpen. Het geometrische patroon geeft de wrap een dynamische uitstraling. Het hout verwijst naar de houten vloeren [ het product van FB hout ] De diep rode metallic effect folie geeft het geheel een stoere / luxe look.

Onze passie is om iedere klant zijn/haar wensen te vertalen naar een waanzinnig ontwerp. Onze creatieve ontwerp studio staat garant voor een uniek, one-of-a-kind carwrap ontwerp. Naast dit 3-tal zal je er dus ook geen andere van zien. Omdat niet iedereen een goede voorstelling kan maken van het eindresultaat maken we dit soort 3D- previews.

Is dit akkoord? pas dan gaan we printen en wrappen…

FULL CARWRAP

Voor de wraps gebruiken we hoogwaardige materialen van o.a. 3M, Avery en Oracle. Deze materialen verwerken het mooiste en zijn later ook het best te verwijderen. Daarnaast produceren we alles in eigen huis. Hierdoor weten we zeker dat het goed gebeurd en alles naadloos op elkaar aansluit qua beeld maar zeker ook qua planning.

Naast de Livery kunnen we ook sponsorpakketten, raamstreamers naam + racenummers, PPF, lampen smoken en overige zaken voorzien. Kortom: Bij ons kan je terecht voor het totaal plaatje! we laten je stralen op het circuit.

2e

En heb je een race team? uiteraard kunnen we de livery uitwerken als een soort huisstijl voor de andere wagens. In dit geval dezelfde belijning maar met een mat brons effect-folie. We wensen Maik en Jos van team FB-hout een goed seizoen en veel succesvolle laps!