DECORATIEVE GLASFOLIE VOOR KANTOOR AMSTERDAM

Naast  carwrap zijn wij ook sterk in decoratieve interieur toepassingen. Vandaag hebben we de glazen tussenwanden van de kantoren en kantine bij CMSinfra in Amsterdam voorzien van glasfolie.

Het stippenpatroon en een toepassing van witprint op een crystalheldere 3M Clearview. Hierdoor houd je doorzicht maar geeft het het open workspace ook een duidelijke ruimte verdeling.

Doordat het een witprint is kan je als klant zelf bepalen wat je erin verwerkt, logo’s, Slogans, Stippen in een vast patroon of juist heel speels, alles kan! Mail ons gerust voor meer informatie, we denken graag mee en verzorgen het totaal van ontwerp t/m plaatsing.

PRODUCT INFORMATIE

De 3M Clear View folie is een transparante glanzende hoogwaardige gegoten printfolie voor glastoepassingen, zoals panelen, deuren, wanden of voertuigen. Deze glasheldere printfolie kan geprint worden met full color en witte inkt. Door het gebruik van witprint creëer je bijzondere effecten zoals een zandstraal effect.

3M Clear View folie heeft de lange levensduur voor indoortoepassingen van vijf jaar en is toepasbaar voor permanente signing en promotie.

Omdat de folie extreem transparant is, biedt het veel toepassingsmogelijkheden. De onbedrukte delen geven perfect helder zicht door het glas. Denk hierbij aan toepassingen voor het afscheiden van ruimtes, bijvoorbeeld vergaderruimtes. Het gedeelte van het folie dat bedrukt is, biedt zo privacy. Elk formaat en ontwerp is mogelijk, zonder dat de folie contour gesneden hoeft te worden voor een goed zicht. Deze folie benadert de transparantie van glas het beste. Het materiaal is niet compleet transparant, maar komt er het dichtst bij in de buurt. 3M Clear View  is ook zeer geschikt om te gebruiken op etalageruiten, bewegwijzering, displays, informatieborden en autoruiten.