GYM Amsterdam glasfolie interieur

Deze glazen wand in het interieur maakte in de sportschool van Full-of-Life een mooie yoga / trainingsruimte. Echter bestaat het gevaar dat sporters er tegenaan lopen en er was vraag naar iets meer beschutting / privacy voor tijdens de lessen en oefeningen. uiteraard hebben wij hier een oplossing voor. Door een etched glass / zandstraalfolie toe te passen is er een duidelijke zichtbare scheiding in de ruimte zonder teveel in te leveren op lichtinval.

Het design is gebaseerd op onderdelen uit de muurschilderingen die eerder waren aangebracht. Zo maakt deze signing meteen deel uit van het geheel en is een mooie practische eyecatcher in de Amsterdamse gym.

PRODUCT INFORMATIE

Zandstraalfolie of ‘etched glass’ folie is een matte, melkachtige raamfolie voor binnen en buitengebruik. De folie wordt voornamelijk gebruik voor ruimtes waarbij de lichtinval intact moet blijven, maar tegelijkertijd een zekere privacy geeft. Deze raamfolie geeft het zandstraaleffect: alsof het raam gezandstraald is.

Maak Zandstraalfolie uniek met print

Een privacy effect op glazen ramen, deuren en wanden creëer je met zandstraalfolie. Het geeft een chique uitstraling. Deze zelfklevende folie is ondoorzichtig maar laat wel licht door. Ideaal voor wachtkamers, spreekruimtes, kantoor afscheidingen, raambelettering en dus ook sportscholen. De folie zelf heeft al een luxe uitstraling en met een print zoals logo’s, teksten of patronen maak je jouw interieur uniek.