HELLO FRESH HQ ARTWORK

In opdracht van Karlijnvandewier.nl plaatste wij twee 3mtr. hoge raamfolie’s met een handgetekende xl illustratie. Deze illustratie geeft de reis, de geschiedenis, van Hello Fresh weer in een krijtbord stijl. Omdat de spiegels vaak schoongemaakt moeten kunnen worden en echte krijtstiften hier niet tegen zijn bestand , mochten wij dit artwork aanbrengen op het hoofdkantoor in Amsterdam. Hiervoor kozen wij voor de 3M glasheldere raamfolie:

PRODUCT INFORMATIE

De 3M Clear View folie is een transparante glanzende hoogwaardige gegoten printfolie voor glastoepassingen, zoals panelen, deuren, wanden of voertuigen. Deze glasheldere printfolie kan geprint worden met full color en witte inkt. Door het gebruik van witprint creëer je bijzondere effecten zoals een zandstraal effect.

3M Clear View folie heeft de lange levensduur voor indoortoepassingen van vijf jaar en is toepasbaar voor permanente signing en promotie.

Omdat de folie extreem transparant is, biedt het veel toepassingsmogelijkheden. De onbedrukte delen geven perfect helder zicht door het glas. Denk hierbij aan toepassingen voor het afscheiden van ruimtes, bijvoorbeeld vergaderruimtes. Het gedeelte van het folie dat bedrukt is, biedt zo privacy. Elk formaat en ontwerp is mogelijk, zonder dat de folie contour gesneden hoeft te worden voor een goed zicht. Deze folie benadert de transparantie van glas het beste. Het materiaal is niet compleet transparant, maar komt er het dichtst bij in de buurt. 3M Clear View  is ook zeer geschikt om te gebruiken op etalageruiten, bewegwijzering, displays, informatieborden en autoruiten.