Carwrap / Reclamewrap / Belettering ID Buzz

Inmiddels lijken we wel ID buzz specialisten, Sinds dit toffe model van Volkswagen uit is krijgen we aanvraag na aanvraag. Niet zo gek natuurlijk: Met zijn positieve uitstraling en het character van zijn voorvader de Transporter T1 leent deze opvallende bus zich prima voor reclame uitingen of om gewoon de show mee te stelen.

Dat laatste moeten ze ook gedacht hebben bij BRUIN aandrijftechniek, want Paul belde ons om eens in gesprek te gaan voor een toffe ontwerp voor hun nieuwe electrische aanwinst.

Zoals je hiernaast ziet hebben we een aantal renders gemaakt van hoe ons ontwerp op de bus zou komen. Een retro two-ton als basis met daarin technische werktekeningen en berekeningen van diverse aandrijfmechanieken. Iets wat staat voor hun onderneming. Aanvullend hebben we nog wat belettering en nep ramen/ roosters geplakt voor de ultieme spijlbus-look.

Wij zijn er weer trots op dat mensen ons voor dit soort leuke klussen weten te vinden. Missie volbracht!

WAT DE KLANT ZEGT:

Wauw, wat een eyecatcher!

Onze gloednieuwe Volkswagen ID. Buzz is niet te missen, dankzij de unieke en opvallende wrap. Wij kunnen niet stoppen met staren!

Dit kunstwerk op wielen is niet alleen een lust voor het oog, het is ook een statement voor duurzaamheid. Onze nieuwe bedrijfswagen is 100% elektrisch. Groen in kleur en groen voor het milieu.

Wij zijn ontzettend trots op deze toevoeging aan ons wagenpark.
Grote kans dat u ons tegenkomt terwijl we trots door de straten rijden.
Heeft u ons al gespot? Laat het ons weten!

#VolkswagenIDBuzz #DuurzaamRijden #BruinAandrijftechniek #GroenEnSchoon #Eyecatcher #Kunstwerkopwielen

Met speciale dank aan Wrap Fanatics!