Mercedes Sprinter Ontwerp Carwarp

Je bent ZZP-er, je hebt ervoor gekozen om van de passie je beroep te maken. Je maakt je eigen keuzes en gaat voor kwaliteit. Dat wil je ook laten zien! Zo dacht Tom van Westdijk Voertuigtechniek ook.

Bij Wrapfanatics doen we alles in eigen huis! Dus we helpen je door het hele proces heen. Geen dure designbureaus, geen verwarring tussen verschillende partijen.

Tom heeft ons zijn logo aangeleverd en een paar ideeën van beletteringen / carwraps die hij mooi vond. In een paar stappen maakte wij dit ontwerp in onze eigen ontwerpstudio. In de meeste gevallen kunnen we zelfs een 3D render maken voor een nog beter beeld van het eind resultaat.

Door slim gebruik te maken van de basis kleur is een volledige wrap helemaal niet nodig om toch een opvallende bus te maken. Deze montagebus kreeg na akkoord binnen 2 dagen zijn make over.

Ook interesse in een nieuwe frisse uitstraling? We helpen je graag. We zijn gevestigd in Heerhugowaard maar intussen weten mensen uit heel Nederland ons al te vinden. Dus niet alleen Alkmaar, Schagen, Purmerend, Hoorn, Haarlem, Beverwijk, Amsterdam. Maar ook ver daarbuiten hebben we klanten uit Tilburg, Utrecht, Rotterdam, Hoofddorp of zoals Tom uit Waddinxveen.