WE LOVE MINI

Mini’s, laten we daar eerlijk over zijn. WE LOVE ‘EM! Als trotste eigenaars van een Cooper S en een Clubman zijn we natuurlijk totaal niet objectief als we zeggen dat dit de mooiste auto’s zijn om aan te werken.

Maar we kunnen het ook bewijzen. Mini’s zijn ideaal om te personaliseren. Of je nu een Cooper, Clubman, Countryman, Coupe of elektrische Mini hebt. Door een engelse vlag / union jack op het dak te plakken of alles te laten ontchromen [ chrome delete ] kan je jou auto helemaal eigen maken!

Omdat we het mede-mini-eigenaren zo makkelijk mogelijk willen maken hebben we op een rijtje gezet wat we allemaal kunnen aanbieden:

Wrapfanatics zegt natuurlijk al genoeg, onze passie voor wrappen kent geen grenzen. Maar naast wrappen kan je nog veel meer leuke dingen doen met je auto:

CHROMEDELETE – ONTCHROMEN

Hier voorzien we al het chromewerk van je auto van een laagje wrapfolie [ zwart: glans, satin of mat ] Dit geeft een stoerdere look. En mocht je je auto ooit verkopen aan een chrome liefhebber: dan zit er onder de folie nog onaangetaste chroom. Vaak redden wij het volledig ontchromen van een Mini in 1 werkdag.

TINTEN

Achter de B-post van je ramen mag je het glas zo donker maken als je wil. Dus wil je minder inkijk in je auto, een luxere uitstraling of de warmte van de zon terugbrengen? Dan is tinten van het glas DE oplossing! we hebben veel verschillende tinten en gradaties dus rijdt gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

STYLING

De Engelse dakvlag is voor een MINI natuurlijk een iconische feature. Maar wist je dat je hierin eindeloos kan variëren? De klassieke rood/wit/blauw kleurstelling kan. Maar ook een mat/glans vlag in alle denkbare combinaties zijn een optie.

Sinds kort zijn er ook de elektrische Mini’s, hiervoor hebben wij de grille-vlag bedacht. Dat is toch vet! en zelfs samen met een dakvlag kan het prima. Wat wil jij op je MINI?

STRIPING

Bonnetstripes, racestrepen, Martini livery. Mini’s hebben bij ons een streepje voor. Met ruimte keus aan snijfolies zit er altijd wel een kleurcombi bij die de buurman niet heeft. Benieuwd hoe dit zal staan op jou MINI? neem dan gerust contact op. Onze ontwerpstudio tekent het graag voor je in op een foto.  

SMOKED LIGHTS

Wil je nog een stoerdere look, Wij kunnen ook je koplampen en achterlichten smoken / tinten. Het licht komt hier goed doorheen, overdag krijgt je auto een mooie duistere uitstraling. NOTE: Deze optie is niet toegestaan op de openbare weg