Naadloos behang Fysiopraktijk Purmerend

Begin Juni begint Ahmed in zijn nieuwe pand met de totaal opgefriste versie van zijn bedijf EFS praktijk [Echografie, Shockwavetherapie & Fysiotherapie] in Purmerend. In opdracht van “van Goede Huize” mochten wij hier de signing en 5 grote wallwraps verzorgen.

Ons streven is onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, dus wij zorgde voor de hoge resolutie bestanden, de uitsnede, de photoshop werkzaamheden, de prints en uiteraard de montage. Binnen een dag gaven we 3 behandelkamers, de kantine en de fysio trainingsruimte een opvallende eyecatcher in het interieur.

Voor de EFS praktijk hebben we in overleg gekozen voor naadloos behang [ook wel wall-tex genoemd] zodat we zelfs de grootste wand uit 1 deel hebben kunnen plaatsen. Het fijn geweven polyesterdoek heeft een krasvaste toplaag met PVC-coating, wat kreukels en scheuren tegen gaat. Deze toplaag is tevens waterafstotend en biedt dus een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen. Zijn er vlekken ontstaan op het doek? Deze verwijder je makkelijk met behulp van een sopje en een vochtige doek. Dit maakt dat je Wall-tex Fotobehang bijzonder goed kunt toepassen voor decoratie op openbare plekken.