Naadloos Fotobehang – interieur – Wormerveer

In opdracht van “Van Goede Huize” hebben we vandaag weer een mooie wallcovering geplaatst. Dit is meteen dé blikvanger van deze woonkamer. Yes, we plaatsen dus ook dit professionele behang voor particulieren! Ontdek de voordelen van dit geweldige product:

Ons fotobehang is de welbekende naadloze wallcovering met de gigantische printafmeting tot wel 5 x 45 m uit één stuk. Deze fijn geweven polyester doeksoort van 330 gr./m² met matte uitstraling is de perfecte vervanger voor traditioneel Behang. Geen wonder want ons fotobehang beschikt  over een grotere kleurkracht.

Het fijn geweven polyesterdoek heeft een krasvaste toplaag met PVC-coating, wat kreukels en scheuren tegen gaat. Hierdoor brengen wij het eenvoudig en snel aan op wanden. De toplaag is tevens waterafstotend en biedt dus een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen. Zijn er vlekken ontstaan op het doek? Deze verwijder je makkelijk met behulp van een sopje en een vochtige doek. Dit maakt dat je ons Fotobehang bijzonder goed kunt toepassen voor decoratie op openbare plekken.