Naadloos behang met fotoprint

Deze wandvullende visual is de eye-cather in dit interieur! En het mooiste is, het is een XL print geheel uit 1 stuk. Dus geen lelijke of kwetsbare naden. Ideaal voor montage op een gladde ondergrond. Door de canvas structuur krijgt het een luxe uitstraling.

In samenwerking met: Vangoedenhuize.com

Foto visual: Sjoerd van der Wal – Sjo.nl

Uitvoering en fotografie: Wrapfanatics.nl

Productbeschrijving Airtex®

Airtex® is het naadloze behang met een maximale printbreedte van 494 cm. Deze polyester doeksoort met een toplaag van PVC heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag. Daarmee is het een goed alternatief voor traditioneel behang. Airtex® is voordelig en heeft een intensieve kleurkracht.

Behang voor alle kleuren ondergrond

Airtex® wandbekleding heeft een licht grijze achterzijde, ook wel greyback genoemd. Hierdoor is eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar. Je kunt het materiaal daarom op gekleurde achtergronden plaatsen, zonder dat dit doorschijnt op de prints.

Kreukvrij dankzij de sterke toplaag

Airtex® heeft een toplaag met PVC coating, welke kreukels en scheuren tegengaat. Hierdoor breng je het behang eenvoudig en snel aan op wanden. De toplaag is waterafstotend en biedt een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen en vlekken.