Porsche GT2 RS Clubsport

Soms komen dromen uit, dan komt een design tot leven. Soms krijg je de kans om je ontwerp zelf te printen en wrappen….maar als dit dan mag op een 700PK sterke Porsche….als dit mag op een limited edition waar er wereldwijd maar 200 van zijn gemaakt….phoe, pinch me!

We kregen carte blanche voor de wrap van deze GT2, Na het maken van een aantal designs in diverse stijlen werdt er al snel 1 gekozen. Een design dat de Porsche klasse mee zou geven maar hem ook stoer zou maken. Helemaal stoked werkten we het design uit. Nog een laatste proefdruk en we mochten de printer starten.

SignCreative.nl + Plakr.nl maakte deze wrap tot een succes. We werken wel vaker samen onder de naam WRAPFANATICS, en we mogen ons alleen maar carwrap-specialisten noemen als we ook alle facetten van het vak tot in de puntjes beheersen. Frisse designs, streeploos printwerk en een strakke montage. yes, it’s all here! Doordat we op de hoogte zijn ontwerp- , print- en wrapwerk krijgen onze klanten alleen maar het beste. We ontzorgen ze van schets tot WOW!

[ Design: SignCreative – DTP, print en wrap: Wrapfanatics! – Foto: Jeroen van de Wier ]