Porsche GT3 Cup 2020 Race Livery Design

Door de corona uitbraak had het raceseizoen een beetje een rare start, Eind Februari hadden we alle auto’s bij GP elite in de Rijp mooi in de wrap staan totdat het doek viel.

Gelukkig zijn inmiddels de circuits weer open en mogen de paarden van stal. Voor ons van Wrapfanatics een mooi moment omdat we deze keer alles voor GP elite hebben geregeld. Van ontwerp tot uitvoering.

Als kroon op ons werk ook nog mooie foto’s op het nieuwe circuit van Zandvoort. Who could ask for more.

Inmiddels zijn we, na jaren meedraaien in de racescene, door de wol geverfd en kunnen we ook voor jou een strakke livery ontwerpen. Strak design gepresenteerd in mooie 3D renders. passend advies per klant. Kwaliteits-materialen die staan voor duurzaamheid en lange levensduur. vlekkeloze montage door ons installatie-team. Door alles met een klein team in eigen beheer te doen beoordelen onze klanten ons boven gemiddeld.

Ook met een professionele uitstraling het circuit op? schroom niet om eens contact op te nemen met onze designstudio. Met onze gezamenlijke passie komen we altijd tot het gewenste resultaat. Daag ons uit… vinden we leuk!