Porsche GT4 Clubsport Artcar Design

Tijd voor wat anders, Naast de GT3’s van de Porsche supercup wrappen wij ook raceauto’s van particulieren. In opdracht van GP elite hebben we van deze GT4 een echte artcar gemaakt. De aanvraag was duidelijk; een opvallende livery voor deze GT4 Clubsport in de kleuren van Nederland [ rood wit blauw + Oranje ]

In 2 dagen hebben wij deze Porsche voorzien van zijn wrap. De matte afwerking geeft de carwrap een exclusivere / stoedere uitstraling, daarnaast komt ook het design beter tot zijn recht door minder spiegelingen.

Naast wrappen verzorgen we ook alle overige benodigdheden als antisteenslag folie, Racenummers, Raceschildjes, Namen en raamstreamers. kortom het totaal pakket voor je [race] auto.

Uiteraard heeft onze ontwerp studio vooraf het ontwerp bedacht en uitgewerkt. Door onze 3D software kunnen we een nagenoeg realistische preview geven. Dit maakt het voor de klant nog gemakkelijker een beeld te vormen van het eind resultaat voordat deze akkoord gaat.

Met een 3D animatie kan je letterlijk rondom het ontwerp kijken. De software “denkt” ook als een carwrapper in opdelingen en vervorming. Een echt upgrade voor onze ontwerpers.

Ook benieuwd naar een 3D render voor jou [race] auto, contact ons gerust, we informeren je graag over de mogelijkheden.

3D ANIMATIE