Porsche GT4 Clubsport Livery Design Wrap

I.o.v. onze klant GP Elite mochten we weer een strakke Livery ontwerpen en uitvoeren. De opdracht was duidelijk en ons op het lijf geschreven. Vaste elementen waren de logo’s en de hoofdkleur groen. voor de rest Carte Blanche!

Kijk, daar houden we van bij Wrapfanatics. Vaak leveren dit soort opdrachten de meest creatieve designs op. Uniek en compleet naar wens van de eindklant.

Hiernaast zie je mock-up’s die we vooraf hebben gemaakt om jou als klant te laten zien hoe je [race] wagen eruit kan komen te zien. 

Na akkoord gaan we aan de slag. Design is onze passie… maar wij kunnen dit in eigenhuis ook probleemloos vertalen naar een complete carwrap.

Toen we een “GO” kregen ging gelijk de XL-formaat printer aan. De print is voorzien van een mat laminaat. voor een stoer uitstraling en betere zichtbaarheid van de visuals op het circuit.

Ook het wrappen doen we met onze eigen handen, zo weten we dat het goed gebeurd en het design op de Porsche komt zoals we dat hebben beloofd…. Et voila! weer een opvallende carwrap erbij op ons portfolio.