TESLA CARWRAP CUSTOM DESIGN

Preventix een een arbo-bedrijf met een eigen positieve kijk op ziekteverzuim, en het beperken ervan. Ze hebben een kleurrijke huisstijl en vallen graag op. Dit wilde ze ook graag terug zien op hun Tesla. Het ontwerp is een handgetekend procreate design van Jeroenvandewier.nl. Deze is op maat gemaakt en geprint op Avery 1105 carwrapfolie.

In 3 dagen gaven wij de Tesla Model S deze make-over, We wrapte alle gespoten delen, Achterlichten zijn getint en al het chroom is ontchroomt. De groene kleur met felle striping geven de auto een stoere look, De chromedelete maat het geheel af. Een pareltje voor preventix om in rond te rijden. Maar hij misstaat ook zeker niet in ons portfolio!

Bedankt Gerrit-jan voor de opdracht en het vertrouwen. Op naar de volgende?

PRODUCT INFORMATIE

Avery Dennison® MPI 1105 Easy Apply RS™ is een premium wit glanzende cast vinyl ontwikkeld voor efficiëntere montage van markeringen voor de langere termijn, waarbij superieure vervorming, duurzaamheid, hoge opaciteit, en schone verwijderbaarheid gewenst zijn.  Uiterst geschikt voor verwerking over klinknagels en in diepere profielen. Dit maakt MPI 1105 EA RS een geschikt product voor de meest uitdagende applicaties dankzij de volgende eigenschappen:

  • Superb 3D vervormbaarheid
  • Verbazend mooi en consistent printresultaat
  • UV, solvent, eco-solvent en latex inkten compatible
  • Easy Apply RS™ lijmtechnologie met air-egress, repositionability en slideability
  • Betrouwbare prestaties met een goede verwijderbaarheid op lange termijn
  • Maximum duurzaamheid voor buiten, 6 jaar (geprint en gelamineerd met DOL 1460Z of 1480Z) en 10 jaar ongeprint
  • Gewaarborgd door ICS Performance Guarantee

[ Design: Jeroenvandewier.nl – Montage: Wrapfanatics.nl – Fotografie: Signcreative.nl ]