“Ik volgde Jeroen al op Instagram, toen mijn vriendin en ik van plan waren twee nieuwe auto’s aan te schaffen: een Jeep Grand Cherokee SRT en een Dodge Challenger Hellcat.
De Jeep wilde wij strak, sober en zakelijk gewrapped hebben, maar de Dodge daarentegen juist wat uitbundiger.
Ook was ook een vereiste dat je kan zien dat de auto’s bij elkaar horen.

Wij hebben veel met Jeroen gesproken over onze wensen en daaruit zijn diverse ontwerpen ontstaan.
Uiteindelijk zijn we tot een design gekomen, volledig naar onze smaak.

Don en Jeroen zijn uiterst professioneel, nauwkeurig en vol enthousiasme te werk gegaan. Wij zijn super trots met het eind resultaat!”

Raymond Consen & Elise Tump

[ Raco Groep Nederland  ]

“Jeroen is een creatieve vakman die uiterst secuur werkt, zakenman goede afspraken mee te maken en als klant ben je altijd weer positief verrast met het mooie resultaat. Fijn zaken doen met Jeroen!”

 MART HESTER

[ Algemeen directeur bij Megacon b.v. ]

“Jeroen heeft voor ons een aantal hele gave wandpanelen gemaakt waarmee het interieur voor ABC Olie helemaal af is!

Een aantal oude foto’s heeft hij zodanig weten op te lappen dat ze nu als groot formaat pareltjes aan de muur stralen, en een nieuw kunststof reclamebord heeft hij zodanig weten uit te voeren dat het niet te onderscheiden is van een oud verroest emaille reclamebord.

Top! Jeroen is een leuke enthousiaste vent om mee te werken en zoekt net zo lang door tot hij het beste resultaat kan leveren.”

GERT-JAN DE GRAAF

[ Graaffwerk interieur&architectuur ]

“Wij hebben illustraties laten maken door Jeroen van de Wier. Na een prettige kennismaking heeft Jeroen ons verschillende mogelijkheden in stijl laten zien, waarna wij de beste stijl voor onze doeleinden konden kiezen.Het eindresultaat is dan ook volledig naar wens!

De dynamische illustraties die Jeroen aangeleverd heeft zijn voor ons perfect bruikbaar om mooie natuurfoto’s een speelser uiterlijk te geven. De illustraties zijn ook mooi gedetailleerd. Het contact met Jeroen verliep prettig, hij werkt proactief, reageert snel en verleent service op maat.”

 WIETSKE TEUNISSEN

[ IVN Natuureducatie ]