FULLWRAP – COLORCHANGE

Geheel nieuwe kleur voor je auto

Carwrapping heeft vele voordelen. Geen wonder dat naast reclame toepassing voor bedrijven ook de tuningswereld en particulieren vaker kiezen voor een volledige colorchange wrap. Alle voordelen op een rijtje:

1] RUIME KLEURKEUZE

De Vinyl kleuren van 3M en Avery hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, en ook inspelen op modekleuren in geen probleem! Naast de bestaande kleuren in MAT, GLANS en METALLIC. Zijn er ook veel specials. Denk aan brushed staal, Carbon, Chroomlook.

2] SNELLE MONTAGE

Na een kennismaking bij de dealer of in onze studio gaan we aan de slag met een ontwerp voor je. Omdat we van alle gangbare merken en modellen schaaltekeningen hebben kunnen we alle prints en stickers vooraf produceren. Hierdoor ben je je auto doorgaans niet langer kwijt dan 2 a 3 dagen.

Heb je een nieuwe auto besteld? breng ons dan in contact met de dealer. Vaak kunnen we de wrap verzorgen voor de oplevering. ideaal!

3] VOORDELIG

Okay okay, een wrap is natuurlijk best een investering. Maar als je het vergelijkt met je auto in een speciale kleur bestellen of laten spuiten. Dan is carwrapping zeker voordeliger! Tel daarbij op dat je je reclame boodschap erin mee kan pakken… Dan is het helemaal win win!

4] LAKBESCHERMING

Wanneer je je auto wrapt komt er een dunne laag folie over alle gelakte delen. Met een printwrap zit hier zelfs nog een extra beschermende laminaatlaag op. Een groot bijkomstig voordeel: je lak blijft als nieuw onder de folie en beschadigd dus niet door UV, lichte steenslag, vogelpoep en weersinvloeden.

5] VERWIJDERBAAR

In tegenstelling tot overspuiten is een carwrap met onze kwaliteitsfolie ook weer te verwijderen. Door de speciaal ontwikkelde lijmlaag gaat dit zonder de auto te beschadigen en blijven er ook geen lijmresten achter. Uiteraard zou je dit zelf kunnen doen. Laat je het door ons doen, reken dan op c.a. 1 dag werk.

Overtuigd?…..

Wij, van Wrapfanatics, hebben alle knowhow in huis om een kwalitatief hoogwaardige wrap voor je te verzorgen. Onze studio helpt je aan een pakkend design, onze printer / plotter maakt haarscherpe XLprints en onze handige handjes monteren deze vakkundig voor een gegarandeerde jarenlange mooie carwrap.

Heb je vragen of zoek je iemand die met je meedenkt, kom gerust langs of bel ons. Just ask! Daar zijn we voor.