BELETTERING – STRIPING

Op een subtiele manier opvallen

Een volledige carwrap is niet altijd nodig of even wenselijk voor het budget. Geen probleem! je kan met belettering, striping of een gedeelte wrappen vaak net zoveel impact maken als reclame middel. door slim gebruik te maken van de basiskleur van je auto kan je met aanzienlijk minder materiaal en manuren dus ook voordelig reclame maken.

Een goede [reclame]-belettering is duidelijk, herkenbaar en in lijn doorgevoerd over alle reclame voertuigen [fleetmarketing] of/en vestigingen. Uiteraard denken we graag met je mee. In onze nieuwe creatieve reclame studio in Heerhugowaard nemen we de tijd om je wensen en ideeën te bespreken. Onze informele en inspirerende werkplek is het hart van ons bedrijf waar we de plannen uitvoeren en je aan een mooi ontwerp helpen.

Ook interesse in een custom design en op zoek naar een bloed fanatieke ontwerper? Dan ben je dus bij ons aan het juiste adres. Tijdens een [ telefonische ] intake overleggen we de wensen. Waarna we voor je aan de slag gaan met een duidelijk voorstel. Eerlijke prijzen vooraf. Daar houden we van… duidelijkheid.

Na de eerste voorstel ronde is er altijd ruimte voor feedback en wat laatste aanpassingen. Daarna kunnen we je het design in een schaaltekening aanleveren. Maar we kunnen uiteraard ook zorgdragen voor kwalitatief hoogwaardige prints en puntgave montage. Alles onder 1 dak…. Daarom heten wij ook Wrapfanatics!