STYLING – ONTCHROMEN

stijlvolle visuele aanpassingen

Ontchromen is hot! meer dan ooit kiezen auto eigenaren ervoor om hun trots aan te passen en te stylen naar hun persoonlijke wensen.

Wanneer je raamlijsten, grille, logobadges, dakdragers of stootstippen op je auto chroom zijn. En alles in zwart kunststof bestellen bij de dealer wel erg in de papieren loopt. Dan is het wrappen van deze onderdelen zeker een prima alternatief!

We kunnen samen naar de onderdelen kijken en adviseren welke kleur of effectfolie je auto stijlvoller, chiquer of juist duisterder maken. En vaak kunnen wij dit ontchromen in 1 werkdag voor je verzorgen.

Voordelen van wrappen / ontchromen: Omdat we werken met kwaliteitsproducten van Avery en 3M zijn deze folie’s ook prima te verwijderen, mocht het na een tijd niet meer wenselijk zijn, of bijvoorbeeld een nieuwe eigenaar van de auto ziet toch liever het chroom terug. Daarnaast is er een ruime keus aan folie’s! Denk aan carbon of brushed steel, maar ook verschil in Mat, Satin of hoog glans geven je voertuig net een andere look!